O fata de cinci ani, data disparuta dupa ce a plecat de la gradinita singura, a fost gasita de jandarmi

Postat la: 15.09.2020 19:07

O fată de cinci ani, dată dispărută marţi, după ce a plecat singură de la grădiniţă, a fost găsită în două ore de la anunţul făcut la numărul unic de urgenţe 112, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea.

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Viorica Pavel, a declarat pentru AGERPRES că minora a terminat programul de la grădiniţă la ora 11,10, iar un sfert de oră mai târziu mama copilei a anunţat educatoarea că doreşte să o lase pe fetiţă la after-school.

Citește și: Ultim moment! Marcel Ciolacu: ‘Am luat decizia ca PSD să meargă singur la aceste alegeri’

După terminarea cursurilor, copila a fost dusă într-o clasă cu alţi doi copii de unde se pare că a plecat singură spre casă.

Potrivit IJJ, apelul privind dispariţia copilului a fost primit de autorităţi în jurul orei 11,00, iar ulterior semnalmentele minorei au fost comunicate jandarmilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică.

"În urma activităţilor de căutare desfăşurate de jandarmi, în jurul orei 13,00 minora a fost identificată pe strada Păcii, din municipiul Tulcea. Aceasta se întorcea de la grădiniţă, însă s-a rătăcit şi nu a mai găsit drumul către casă. Copilul găsit a fost predat în siguranţă familiei de către oamenii legii", se specifică în comunicatul IJJ.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu