O cunoscuta judecatoare intervine in scandalul momentului: 'Sustin tot ce a facut aseara jandarmeria'

Postat la: 11.08.2018 22:54

Una dintre judecătoarele devenite cunoscute prin luările publice de poziţie ia apărarea jandarmilor după intervenţia violentă de la protestul de vineri seara. Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la secţia penală a Curţii de Apel Cluj, consideră că răspunsul Jandarmeriei la provocări a fost justificat.

"Nu va mai obositi sa ma convingeti. Sustin tot ce a facut aseara jandarmeria. A fost absolut justificat răspunsul lor. Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violenta. Nu ai cum.sa raspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violente contra jandarmilor. Cata vreme vorbim de proteste violente nu va asteptati la baloane de sapun. Azi arata protestul mai normal. Asa se poate discuta. Toti cei care aveti un cui impotriva jandarmilor de ieri, va rog sa parasiti singuri lista mea. M- am saturat sa tot fac curatenii", scrie judecătoarea, pe Facebook.

Ăeste 450 de persoane, dintre care 24 de jandarmi, au primit îngrijiri medicale la mitingul din Piaţa Victoriei, potrivit unei informări a ISU Bucureşti-Ilfov. De asemenea, 65 de oameni au fost transportaţi la spital, nouă dintre ei fiind jandarmi.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu