O ancheta noua a fost deschisa in cazul tinerei din Buzau care a murit dupa ce iubitul i-a dat foc

Postat la: 13.09.2019 11:55

O anchetă nouă a fost deschisă în cazul tinerei din Buzău care a murit în iarna acestui an incendiată de iubit. Anchetatorii vor să afle dacă prietenii tânărului care i-au dus benzină știau ce intenții are acesta, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Valerică Văsii, a declarat că cei doi prieteni ai tânărului care, în noaptea tragediei, i-au adus acestuia o sticlă cu benzină, sunt în vizorul anchetatorilor.

Dosarul a fost deschis, in rem, pentru complicitate la omor şi complicitate la distrugere.

Citește și: Alexandru Cumpănașu organizează un protest în Piaţa Revoluţiei, de ziua Alexandrei Măceșanu: 'Haideți să ne trezim și să ne cerem drepturile'

„Este un dosar disjuns. Se fac cercetări pentru o eventuală participație penală la săvârșirea faptei. Este dosar in rem și se fac cercetări practic pentru a se stabili dacă au cunoscut sau nu ce vrea să facă cu sticla cu benzină”, a declarat Văsii.

Un tânăr de 21 de ani, din Buzău, a fost arestat în februarie, fiind acuzat că şi-a incendiat iubita. Bărbatul este cercetat pentru omor calificat.

Fata, care avea tot 21 de ani, a fost găsită moartă, într-un apartament din Buzău.

Primul termen în care tânărul a fost trimis în judecată a fost joi, la Tribunalul Buzău.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu