O actrița uriașa și sotul ei iși recunosc VINOVAȚIA: Au fraudat admiterea fiicelor lor la universitati de elita

Postat la: 21.05.2020 23:31

Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei, designerul de modă Mossimo Giannulli, pledează „vinovat” după un an şi două luni de la izbucnirea scandalului „Varsity Blues”, în care zeci de părinţi au fost acuzaţi de înşelătorie privind admiterea copiilor lor la universităţi de elită din SUA, relatează NBC, potrivit news.ro.

Loughlin şi Giannulli au fost de acord să pledeze „vinovat” pentru conspiraţie, au transmis joi procurorii din Boston.

Cei doi ştiau că fiicele lor nu aveau capacităţile sportive prezentate în dosarele de admitere şi au continuat să susţină contrariul.

Actriţa, în vârstă de 55 de ani, şi Giannulli, în vârstă de 56 de ani, trăiesc în Los Angeles, iar următoarea înfăţişare a lor în sala de judecată nu a fost încă stabilită.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Sub termenii înţelegerii privind pledarea, Loughlin ar putea primi o condamnare la 2 luni de închisoare, iar Giannulli, la cinci luni de închisoare.

La finalul lunii martie a acestui an, avocaţii actriţei Lori Loughlin şi ai altor inculpaţi în cazul „Varsity Blues” au cerut unui judecător să respingă acuzaţiile de mită în cazul admiterii copiilor lor la universităţi americane prestigioase şi au acuzat procurorii de comportament inadecvat „extraordinar”.

În aprilie, procurorii din cazul actriţei Lori Loughlin, acuzată de dare de mită şi spălare de bani, au negat acuzaţiile apărării că agenţii FBI i-au pregătit o înscenare ei şi altor părinţi.

Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, au pledat până acum „nevinovat” pentru trei capete de acuzare - dare de mită, spălare de bani şi fraudă. Cei doi ar fi plătit 500.000 de dolari pentru ca fiicele lor să fie admise la USC (University of Southern California).

Citește și: Cozmin Gușă anunță o alertă de cutremur în interiorul Statului Paralel! ‘Dacă e doar pe sfert de cum zice’

Cuplul este programat să fie judecat începând cu 5 octombrie.

În acest caz, denumit de FBI „Varsity Blues”, peste 20 de părinţi au pledat „vinovat”, inclusiv actriţa Felicity Huffman, care a fost condamnată şi a ispăşit o pedeapsă de 11 zile de închisoare şi muncă în folosul comunităţii după ce a plătit 15.000 de dolari pentru modificarea rezultator fiicei ei la testele finale, luate în considerare pentru admiterea la universitate.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu