Noul selecționer la Cambodgiei este japonezul Keisuke Honda

Postat la: 12.08.2018 19:55

Keisuke Honda (32 de ani) a fost numit selecţionerul Cambodgiei, anunţă site-ul AFC. Fostul mijlocaş de la AC Milan şi ŢSKA Moscova s-a transferat în această vară la Melbourne Victory, în Australia, informează mediafax.

Asistenţii lui Honda se vor ocupa de pregătirea echipei naţionale, iar mijlocaşul va lua legătura săptămânal cu aceştia, în cadrul unor conferinţe video. Honda s-a retras în această vară din naţionala Japoniei, după turneul final din Rusia. Niponii au ajuns până în optimi, dar au fost eliminaţi dramatic de Belgia. Asiaticii au condus 2-0, dar elevii lui Roberto Martinez au întors scorul şi s-au impus graţie unui gol marcat de Chadli, la ultima fază.

Keisuke Honda este de asemenea şi patron de echipă, la doar 32 de ani. Mijlocaşul finanţează gruparea austriacă SV Horn, care evoluează în prezent în eşalonul secund.

Honda a evoluat în 98 de partide pentru echipa naţională a Japoniei, reuşind să marcheze 37 de goluri. Honda va fi al doilea japonez din istorie care conduce echipa naţională a Cambodgiei. Kazunori Ohara s-a aflat în fruntea echipei în 2015, pentru doar două luni.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu