Noul ministru al Dezvoltarii, primele EXPLICATII despre zvonurile unui dosar penal: 'In viata mea n-am dat cu subsemnatul'

Postat la: 13.10.2017 16:55

„Sevil Shhaideh e un profesionist adevărat şi sper să ajung la nivelul ei.”- este mesajul cu care a ieşit din şedinţa CEX a PSD noul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu.

După ce în presă s-a vehiculat că ar fi un apropiat al preşedintelui PSD, Ministrul Stănescu a mărturisit că este prieten cu toţi colegii din PSD, inclusiv cu Mihai Tudose şi Liviu Dragnea.

Nu pot să neg că sunt prieten cu domnul Dragnea. Ne cunoaştem de ani de zile. Sunt mândru de prietenia cu preşedintele Dragnea. E vorba de ani de zile de când facem politică.

Cât despre informaţiile potrivit cărora ar fi vizat de un dosar penal, Stănescu a mărturisit: „În viaţa mea nu am dat cu subsemnatul, nu ştiu despre ce vorbiţi.”

Nu a vrut, însă, să dea multe detalii când a fost întrebat de jurnalişti dacă va demisiona în cazul în care zvonurile privind dosarul penal se adeveresc şi a preferat să concluzioneze sec: „Toate la timpul lor”.

Potrivit presei, fostul baron de Olt ar fi cercetat într-un dosar penal alături de fostul ministru Darius Vâlcov.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu