Norica Nicolai il pune la zid pe Liviu Dragnea și cere sprijin la prezidențiale pentru Calin Popescu Tariceanu: 'E singurul care are profil de președinte'

Postat la: 11.02.2019 20:32

Cel mai nou sondaj de CURS de tip OMNIBUS, efectuat în perioada 21 ianuarie – 6 februarie, cota președintelui Klaus Iohannis e în ușoară revenire și a urcat cu 2% față de precedentul studiu, ajungând la cota 41%. Al doilea în clasamentul prezidențiabililor, la mare distanță, este președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu cu doar 21%.

Norica Nicolai, eurodeputată ALDE, e de părere că Tăriceanu trebuie să fie alternativa la Iohannis, pentru că, spune ea, dintre toți politicienii care pot intra în cursă, printre care și Liviu Dragnea, doar șeful Senatului ”are profil de președinte”.

”Domnul Tăriceanu trebuie să candideze. Este singurul care are profil de președinte. Cursa prezidențială este deschisă, multe se pot întâmpla până în noiembrie. Există un suport de creștere pentru ALDE, ne dorim să devenim a doua forță politică a țării.”, a spus Norica Nicolai la România TV.

Citește și: Vești bune pentru Cristi Borcea! Cum ar putea scăpa de închisoare .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu