Noi dezvaluiri despre 'afacerile' sefului de la Jandarmerie: Deconturi fictive dupa misiuni in Bosnia

Postat la: 13.08.2017 21:54

Ies la iveală noi amănunte incendiare despre 'manevrele' şefului de la Jandarmerie, Marian Corcodel. Se pare că cele aflate deja nu sunt singurele. Totul a început la finalul lui 2012, când serviciile secrete au semnalat probleme la Baza de Administrare și Deservire a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, privind decontarea nelegală a mai multor bunuri, urmare unor misiuni efectuate în Bosnia. Astfel rapoartele serviciilor secrete atenționau că se fac deconturi, presupus fictive, de către unii jandarmi, dintre cei trimiși în aceste misiuni, care sunt acceptate de către unitate, conform libertatea.ro.

Citeşte şi: Liviu Dragnea dezvăluie care este serialul preferat și cel mai mare viciu

Dosarul generalului Neculai Bontic a fost declanșat ca urmare a unor suspiciuni de sustragere de carburant și de mituire a unor comandanți, de către anumite cadre militare, ce aveau misiuni în Bosnia, la care se deplasau cu vehiculele militare ale unității. În cauză intraseră în relație cu cetățeni bosniaci care le livrau facturi și chitanțe false de alimentare cu combustibil și de achiziție a unor bunuri, pe care cei în cauza le-au decontat apoi la Jandarmerie.

Citește și: S-a aflat locația SECRETĂ unde și-ar petrece Liviu Dragnea concediul

Serviciile secrete au suspicionat la acea vreme că aceste documente sunt false și că achizițiile nu au existat în realitate. S-au luat astfel la verificat modalitatea de decontare și de ținere a evidenței a consumului de carburant, context în care s-a constatat că acesta era dublu față de cel real.

Citește și: FOTO - Cum arată somptuoasa vilă a Simonei Halep

Neculai Bontic i-a amenințat pe ofițerii din cadrul corpului de control al Jandarmeriei care au avut inițiativa de a verifica ce se petrecea în unitatea acestuia. Verificările nu ar fi rămas fără ecou iar generalul ar fi promis răzbunare față de inițiatori. Dacă DNA a luat capătul firului, DIICOT vine să închidă cercul ițelor penale de la Baza de Administrare și Deservire a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, mai spune sursa citată.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu