Noi DETALII cutremuratoare despre COȘMARUL fetelor obligate sa se prostitueze la Caracal - Cunoscuta handbalista din oraș, scoasa la 'produs'

Postat la: 15.08.2019 13:24

Noi detalii privind dramele fetelor obligate să se prostitueze de mafia din Caracal ies la iveală. Conform Wowbiz, o handbalistă de la CSS Caracal se află pe pe lista fetelor obligate să se prostitueze de către proxeneţi.

"Printre victimele rețelei destructurate de DIICOT în 2012 se numără și o handbalistă de la CSS Caracal. Aceasta a fost prinsă în plasa infractorilor cu ajutorul lui N.T., un angajat al ISU Olt, care apare în înregistrările telefonice aflate la dosar. Tânăra a fost șantajată și obligată să presetze servicii sexuale pentru cetățeni americani de la Baza Deveselu și austrieci, conform datelor aflate în dosar", scrie Wowbiz.

Citește și: REVOLTĂTOR Operatoarea care a repezit-o pe Alexandra la 112 NU a fost sancționată de STS: Femeia a respectat procedura

"Printre clienţii doritori de servicii sexuale se aflau în mod frecvent cetăţeni străini de naţionalitate austriacă şi americană, care erau detaşaţi în legătură cu serviciul pe raza municipiului Caracal şi comuna Deveselu, judeţul Olt", se arată în referatul procurorilor care se ocupă de caz,  mai informează sursa citată.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu