Nicușor Dan, plangere impotriva Gabrielei Firea: 'O sa cer daune'

Postat la: 16.09.2020 10:39

Deputatul Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a anunţat miercuri că îi va intenta proces pentru calomnie primarului general, Gabriela Firea. Precizările au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă, după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare între Nicuşor Dan şi un reprezentant al Primăriei Sectorului 4, în care deputatul ar fi încercat să oprească demolarea unei clădiri din Parcul Tineretului, apreciind că este vorba despre o acţiune abuzivă a administraţiei locale.

Scene de GROAZĂ: O femeie a fost UCISĂ de o mașină, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din Craiova

„În cursul săptămânii o facem (c.n. plângerea). Știți că a fost dezincriminată calomnia, probabil că e un lucru bun. Acolo o să fie un proces civil. Ea m-a acuzat de niște fapte în mod mincinos, o să intentez un proces civil. În cazul parlamentarilor PSD, ei mi-au făcut denunț penal mincinos și asta este infracțiune”, a spus Nicușor Dan.

Întrebat dacă va solicita daune, Nicușor Dan a afirmat: „Pe plângerea penală nu se cer daune, deși aș...nu o să cer daune pe plângerea penală. Pe procesul civil cu Gabriela Firea o să cer daune pe care le voi vărsa după aceea unei asociații”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu