Nicolae Dica face un nou experiment cu Lugano: Florin Coman va juca varf de atac

Postat la: 07.12.2017 12:14

Finanaţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să facă publică echipa pe care Nicoale Dică o va folosi la următoarea partidă, spre dezamăgirea antrenorului. Becali a spus, joi, că în partida cu FC Lugano vârf de atac va fi Florin Coman.

"Dică a făcut echipa în funcţie de meciul cu FC Botoşani. E adevărat că sunt bani la mijloc, dar banii ăia trebuie să-i ia orice jucător. Pentru că de aia sunt jucători la Steaua şi am dat milioane, de aia am dat trei milioane pe Florinel Coman ca să joace azi şi atacant. Ce nu poate să joace? Nu joacă nici Gnohere, nici Man, nici Pintilii, le face o protecţie, îi protejăm pentru meciul cu Botoşani. O să joace ăla, Nedelcu, cu Ovidiu Popescu, De Amorim, Golofca, Tănase al doilea vârf. Tănase a zis că pentru el nu contează, el joacă din trei în trei zile, nu e nicio problemă pentru el. Man va intra o repriză. Tănase a zis că el joacă din din trei în trei zile fără probleme. Bine, tată, dacă tu joci din trei în trei zile fără probleme, bravo! Eu l-aş pune pe Vlad în poartă, dar asta stabileşte Dică. Dar n-am întrebat de portar, că nu mă interesează", a declarat Becali, la Pro X, conform News.ro.

Citește și: Adversari incredibili pentru FCSB în optimile Europa League: Cu cine ar putea juca roș-albaștri dacă termină pe primul loc în grupă

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa. Antrenorul Nicolae Dică ar putea folosi următoarea formaţie: Vlad - Enache, Larie, Bălaşa, Morais - Ov. Popescu, Nedelcu - Golofca, Tănase, De Amorim - Coman.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu