NEBUNIE la nunta fiicei lui Gigi Becali: Imagini de SENZAȚIE cu milionarul, calugarii și nuntașii - LIVE VIDEO

Postat la: 12.10.2019 16:59

Gigi Becali își mărește fiica cea mare, Theodora, cu alesul inimii sale, Mihai Mincu. După ceremonia religioasă, cei 700 de invitați vor petrece la Palatul Snagov. După ce au încins câteva hore în curtea vilei din Pipera, alaiul de nuntași au plecat spre biserica din București unde se va săvârși Taina Cununiei. Mai mulți călugări au fost aduși să se roage, la biserică, în timpul slujbei, unii venind și de pe Muntele Athos.

Gigi Becali a declarat că cel mai important cadou pe care l-a făcut tinerilor însurăței a fost rugăciunea de dimineață.

Citește și: Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

Latifundiarul din Pipera a spus că nu are ce urări să le facă, pentru că știe foarte bine cum și-a crescut fata și este convins că așa cum a fost în casa părinților va fi și alături de soțul ei.

Gigi Becali ar fi scos din buzunar aproximativ jumătate de milion de euro pentru ca fiica lui să aibă o nuntă așa cum și-a dorit.

Citește și: Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

Ginerele lui Gigi Becali este un tânăr de 28 de ani, cu afaceri în domeniul imobiliar. Zis si „Prinţişorul din Dobroeşti", Mihai provine dintr-o familie respectată şi înstărită. El împreună cu Theodora formează un cuplu de câţiva ani.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu