Multi romani fac aceasta greseala atunci cand gatesc fasole. Iata ce trebuie sa faci ca sa nu risti sa te imbolnavesti

Postat la: 07.12.2017 14:12

google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Mancarurile pe baza de fasole se numara, cu siguranta, printre preferatele romanilor, mai ales in perioada de post. Multi dintre noi facem o greseala atunci cand fierbem fasolea care face parte din familia leguminoaselor, alaturi de naut, linte, soia. Acestea sunt bogate in minerale, in special fier, magneziu si zinc.  Totodata, leguminoasele contin si acid fitic, o substanta care inhiba absorbtia mineralelor. De regula, atunci cand gatim fasole, o lasam la inmuiat in apa calduta peste noapte. Totusi, acest interval de timp nu este suficient pentru ca acidul fitic sa fie eliminat. De aceea, fasolea se inmoaie in apa foarte calda (temperatura ideala este 60 grade Celsius), al carei rol este acela de a reduce continutul de a ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu