Multe gospodine inca mai dau carnea de pui pentru snitele prin faina si ou. Insa se poate mai simplu de-atat. Vor iesi gustoase, aromate si suculente

Postat la: 11.08.2018 14:13

google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Astazi va vom veni in ajutor cu o reteta de snitele, insa preparate in altfel decat cel traditional. Cu totii stim ca snitelele se dau prin faina, ou si pesmet. Si totusi se poate mai simplu de-atat. Iata asadar o reteta de snitele din piept de pui gustoase, aromate si suculente. Lista de ingrediente: - 4 fileuri de pui; - 50 grame maioneza; - 40 g miere; - sare; - piper; - 30 grame mustar; - 30 ml ulei; - 4 catei de usturoi; - boia. Cum se prepara: Marinada - Se amesteca uleiul, mustarul, usturoiul pisat, maioneza si mierea, se adauga sare, se condimenteaza dupa preferinta. Se omogenizeaza bine. Fileurile se spala si se usuca cu prosoape de hartie, se taie felii subtiri, se acopera cu o folie alimentara. Fiecare fe ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu