Momentul culminant al interviului, RATAT de Sebastian Ghița: are sau nu fotografia cu Kovesi?

Postat la: 14.03.2018 21:54

Fugarul Sebastian Ghiță i-a acordat un interviu jurnalistului Ion Cristoiu, în care vorbește despre relația sa cu Laura Codruța Kovesi. El susține că procurorul șef al DNA minte când spune că nu au avut o relație apropiată, însă, a refuzat, în continuare să publice dovezile clare ale relației.

În cadrul interviului, Sebastian Ghiță scoate telefonul și îi arată fotografia lui Ion Cristoiu, însă îl roagă să nu o arate public.

”Ați văzut că, astăzi, președintele țării, unii îl simpatizăm, alții nu, dar este președintele țării, el văzând toate acele falsuri din instituția doamnei Kovesi, auzindu-i pe procurorii de acolo, încă le mai zicem procurori, se duceau și o întrebau, lucrau sub coordonarea dânsei. Domnul Iohannis, văzând toate aceste lucruri, a ales să o protejeze pe Laura Codruța Kovesi, văzând că s-au sesizat toate instituțiile, că s-a sesizat Inpecția Judiciară, s-a sesizat CSM-ul, că doamna Tarcea trage un semnal de alarmă, că până și domnul procuror general Lazăr admite că lucrurile sunt în neregulă și cu toate astea președintele a ales să o protejeze.

Cristoiu: Eu v-am întrebat de fotografie

Ghiță: Eu vreau să vă spun că nu e treaba mea

Cristoiu:  Fotografia ne-o arătați?

Ghiță: Dumneavoastră, da, dar nu cred că este momentul ca eu să fac ceva peste președintele României, peste deciziile instituțiilor din țara mea și să încerc eu căderea sau menținerea în funcție a domnei Kovesi.

Ulterior, Ghiță scoate telefonul din buzunar și îi arată lui Cristoiu o imagine, care se presupune a fi cu Laura Codruța Kovesi la Ghiță acasă, însă o arată doar jurnalistului, nu și opiniei publice.

Întreg momentul după minutul 42:

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu