Moise Guran raspunde la atacul lui Traian Basescu: Am avut o discuție mai tensionata anul trecut

Postat la: 15.02.2020 11:59

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat, într-un interviu, pe fostul jurnalist Moise Guran, recent intrat în Alianţa USR-PLUS, despre care afirmă că „va fi un rateu în politică”. În replică, Moise Guran susține că atacul lui Traian Băsescu este unul gratuit și de neînțeles, dar îi recomandă ”mai multă civilitate în politică”.

Citește și: Dacia lansează primul model de autovehicul electric produs în România

”Eu nu înțeleg de ce preia atât de multă presă jignirile pe care mi le aduce, absolut gratuit, fostul președinte Traian Băsescu și, cu excepția notabilă a G4media.ro, fără să mă întrebe și pe mine nimeni nimic. 
Nu pentru că aș fi dorit să răspund în vreun fel domnului Băsescu, ci așa, de principiu.

Acum mă văd nevoit să precizez faptul că am avut într-adevăr o discuție ceva mai tensionată cu fostul președinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare. 
După dezbaterea (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului președinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici.

Nu cred că aș putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci.”, scrie Moise Guran.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu