Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_rnml67q47b2delg4nc2l94jgc1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Modena, fugar roman capturat: era cautat de 18 ani

Modena, fugar roman capturat: era cautat de 18 ani

Postat la: 16.09.2020 11:16

Un fugar de 50 de ani de naționalitate română dat in urmarire din 2002 a fost capturat și extrădat în Italia . Operațiunea, care a făcut posibilă găsirea infractorului în România, face parte din proiectul „Wanted III” promovat de Serviciul Operațional Central, care vizează căutarea unor fugari periculoși. .
Echipa mobilă de la Modena, cu ajutorul Serviciului Operațional Central și a Serviciului de Cooperare Internațională a Poliției, a identificat și a procedat la capturarea fugarului. Bărbatul căutat pentru 18 ani, este beneficiarul unei pedepse cumulative de 11 ani de închisoare .
Fugarul, în 2002, cu ajutorul altor 19 conaționali a adus în Italia aproximativ douăzeci de fete românce, unele minore, și apoi le-a făcut prostituate. Începând din 2002, cu primele sentințe de condamnare pentru infracțiunile comise, el se ascunsese.
Bărbatul a sosit ieri la Milano Malpensa și a fost dus la închisoarea din Varese.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu