Miscari de trupe in ultima saptamana de campanie: PSD vrea sa dea lovitura (surse)

Postat la: 17.05.2019 10:47

Ultima săptămână de campania electorală se anunţă una fierbinte, cu surprize pregătite sau aşteptate de toate taberele. Dacă în plan juridic o să avem o zi de luni plină de evenimente (decizia CCR pe completurile speciaalizate de la ÎCCJ, ultimul termen în procesul lui Dragnea, aducerea în ţară a lui Mazăre), în plan politic se pregătesc mai multe transferuri.

CITEȘTE ȘI: Alimentele care protejează sănătatea oaselor. Conţin toate vitaminele şi mineralele necesare

PSD a început joi ceea ce se doreşte a fi o serie de transferuri. Purtătorul de cuvânt al filialei județene Pro România Dâmbovița, Cătălin Olteanu, candidat pe lista partidului la europarlamentare, de pe locul 24, s-a înscris în PSD. În aceste zile se încearcă negocieri şi cu alţi reprezentanţi ai Pro România, pentru a fi convinţi să se întoarcă în PSD, au precizat surse politice pentru STIRIPESURSE.RO.

Social-democraţii nu vor să se oprească doar la racolările din Pro România. Potrivit surselor politice, săptămâna viitoare ar urma să se anune şi câteva transferuri de la PNL la PSD, pe fondul nemulţumirilor unor liberali faţă de deciziile conducerii din ultima perioadă. Deocamdată nu au fost vehiculate nume, însă negocierile sunt în toi, inclusiv la nivel de parlamentari.

Pe de altă parte, liderii judeţeni ai PSD se bazează pe un non-combat masiv al primarilor PNL. Unii dintre edili şi-au asumat deschis susţinerea candidaţilor PSD, evident, fără a demisiona din PNL, pentru a nu-şi pierde mandatele. Alţi primari liberali au lăsat motoarele politice laa turaţie redusă, după ce au primit bani prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi prin intermediul consiliilor judeţene. Astfel, PSD speră la o lovitură din două direcţii împotriva opoziţiei.

Citește și: Aditivii alimentari. Categorii. Ce reprezintă fiecare și cât de periculose .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu