Mircea Radu este acuzat ca a MINȚIT cand a spus cați bani a luat de la TVR: Se cere DEMITEREA vedetei și intervenția DNA și ANI

Postat la: 15.09.2020 21:23

MediaSind TVR cere conducerii televiziunii publice "demiterea de urgenţă" a lui Mircea Radu din toate funcţiile deţinute în cadrul instituţiei, ca urmare a inadvertenţelor din declaraţia sa de avere.

Conform unui comunicat al sindicatului, în declaraţia rectificativă depusă la ANI, Mircea Radu "confirmă" că suma reală primită de la TVR pentru emisiunea Down The Road este de 112.574 lei, faţă de cea declarată iniţial, 64.670 lei.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

În acest context, MediaSind TVR solicită şi Comisiilor de specialitate ale Parlamentului demararea unei anchete privind condiţiile în care s-a încheiat "un asemenea contract plătit cu sume discreţionare din bani publici".

"Având în vedere informaţiile false cuprinse în declaraţia de avere şi contractul de drepturi de autor pentru emisiunea Down The Road - Aventura, încheiat de TVR cu fosta vedetă TV Mircea Aurelian Radu, actual coordonator cu atribuţii de şef Serviciu Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol din Societatea Română de Televiziune şi consilier pe probleme de management al preşedintelui director general al SRTV, Doina Gradea, MediaSind TVR a cerut public ANI şi DNA să investigheze aceste inadvertenţe flagrante", semnalează reprezentanţii MediaSind.

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu