Minorul care a condus un autoturism la Medgidia si a intrat intr-un grup de persoane, arestat preventiv pentru 30 de zile

Postat la: 14.07.2019 11:12

Judecătoria Medgidia a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru inculpatul Ş.E., minorul care a intrat cu un autoturism într-un grup de persoane. În după-amiaza zilei de vineri, 12 iulie, aflat la volanul unui autoturism, un minor în vârstă de 16 ani, a intrat în plin într-un grup de persoane care se afla pe trotuar, potrivit IPJ Constanţa.

Vineri, în jurul orei 17, un minor în vârstă de 16 ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe strada Fundătura Viilor, dinspre strada Viilor și ajungând la intersecția cu strada Văii, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns cu autoturismul pe trotuar, unde a accidentat 4 persoane (3 femei și un barbat), dintre care 2 rănite femei grav. După producerea accidentului  minorul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat în scurt timp de polițiști. Din nefericire, două persoane au decedat.

Soluţia pe scurt

"În baza art. 226 C.pr.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia. În baza art. 223 alin. 2 cu referire la art. 202 alin. 1, 3 ?i 4 lit. e ?i art. 243 C.pr.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului Ş. E., fiul lui ..., pentru o durată de 30 de zile, începând cu data de 13 iulie 2019, până la data de 11 august 2019, inclusiv. Respinge ca nefondată cererea inculpatului, prin apărătorul ales, de luare a măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală, dispune emiterea de urgen?ă a mandatului de arestare preventivă şi comunicarea acestuia potrivit dispozi?iilor legale. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi 13.07.2019, orele 16:05".

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu