Ministrul Transporturilor, lovitura pentru Liviu Dragnea: mesaj diferit de marea masa a PSD

Postat la: 13.01.2018 14:14

Liderii PSD au ieșit cu un val de comunicări publice în care au cerut organizarea cât mai rapidă a unui CEX pentru detensionarea situației politice. Ministrul Transporturilor și lider al PSD Constanța, Felix Stroe, are o poziție nuanțată și susține că în următorul CEX trebuie să se decidă organizarea unei conduceri colective a PSD, adică Liviu Dragnea trebuie să cedeze din puterea de decizie. De asemenea, Stroe susține că premierul trebuie să aibă și reponsabilitate, dar și putere de decizie.

”Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.

E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Imi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni.

Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor.

Premierul are responsabilitatea actului de guvernare, dar trebuie sa aibă și decizia.”, arată Felix Stroe, într-un comunicat remis STIRIPESURSE.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu