Ministrul Dezvoltarii se DEZICE de pensia speciala: Cred ca onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decat pensia

Postat la: 15.01.2020 22:07

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, susţine eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, precizând că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât pensia pe care o vei primi pentru această activitate.

Ministrul a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că este semnatarul unui proiect de lege în Camera Deputaţilor în privinţa eliminării pensiilor speciale, conform News.ro.

Citește și: Reacție SURPRIZĂ: ce anunță BMW România după INCIDDENTUL cu tramvaiul din București

 

“Sunt de acord cu eliminarea pensiilor speciale, sunt semnatar al unui proiect de lege în Camera Deputaţilor, susţin eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cred că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi peste 65 de ani sau atunci când îţi vine momentul să ieşi la pensie”, a spus Ion Ştefan.

El a mai spus că este de acord cu alegerile anticipate şi cu alegerea primarilor în două tururi şi speră ca aceste lucruri să se întâmple.

Întrebat dacă PNL va continua tot cu Ludovic Orban premier după anticipate, ministrul a spus: “Sută la sută premier 8 ani”.

Rugat să caracterizeze relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis pe o scară de la 1 la 10, Ion Ştefan a spus: “Foarte bună, de 20 de puncte”.

Întrebat dacă ia în calcul varianta ca Guvernul să îşi dea demisia pentru începerea procedurilor pentru anticipate, ministrul Dezvoltării a răspuns: “În calitate de ministru sunt pregătit pentru orice hotărâre în sensul realizării alegerilor anticipate”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu