Ministrul Dezvoltarii, mesaj TRANȘANT la ieșirea de la urne: 'Aștept de la viitorul președinte viziune de dezvoltare in interesul cetateanului roman'

Postat la: 10.11.2019 10:39

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că aşteaptă de la viitorul preşedinte al României "o viziune de dezvoltare în interesul cetăţeanului român".

"Am votat pentru a putea construi împreună o Românie normală. De la Preşedintele României aştept o viziune de dezvoltare în interesul cetăţeanului român", a declarat Ion Ştefan, conform Agerpres.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

Ministrul Dezvoltării a şi-a exprimat speranţa ca cetăţenii ţării să înţeleagă importanţa acestui moment şi să iasă la vot în număr cât mai mare.

"Este o prezenţă bună la vot şi sper să avem un rezultat foarte bun. Mi-aş dori ca cetăţenii, românii, vrâncenii să înţeleagă importanţa acestui moment. Mi-aş dori ca noi cu toţii să dăm un imbold pentru următoarea perioadă, prin votul nostru. Să arătăm celorlalţi că cetăţenii români sunt interesaţi, sunt implicaţi, îşi doresc o Românie normală", a spus Ştefan.

În judeţul Vrancea sunt aşteptaţi, duminică, la vot, peste 314.000 de alegători, în cele 358 de secţii de votare amenajate în tot judeţul.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu