Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_pdh0jbg9u31c66lpe6hqqm0677, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Ministrii de Externe ai Austriei si Belgiei au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa reuniunea de la Luxemburg

Ministrii de Externe ai Austriei si Belgiei au fost testati pozitiv cu coronavirus dupa reuniunea de la Luxemburg

Postat la: 17.10.2020 20:00

Miniştrii de Externe ai Austriei şi Belgiei au fost testaţi pozitiv cu coronavirus după ce au participat, la începutul săptămânii, la o reuniune la Luxemburg, relatează Reuters.

Austriacul Alexander Schallenberg şi belgiana Sophie Wilmes au stat alături la un mic dejun în grup, la reuniunea de luni, potrivit news.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

“Există suspiciunea că Schallenberg s-a infectat la reuniunea miniştrilor de Externe, luni, la Luxemburg”, a declarat o reprezentantă a ministrului austriac, precizând că Schallenberg nu are simptome.

Wilmes a anunţat, sâmbătă, că a fost testată pozitiv, la o zi după ce s-a autoizolat, având simptome asociate coronavirusului. “Probabil contaminarea a avut loc în familie, având în vedere precauţiile din afara casei”, a notat ea pe Twitter.

Vineri, ministrul german de Externe, Heiko Maas, a fost testat negativ. Şi ministrul francez Jean-Yves Le Drian a fost testat negativ.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu