Ministerul Mediului a publicat LISTELE FINALE - Cine sunt beneficiarii programelor Rabla și Rabla Plus

Postat la: 18.05.2019 05:32

79 dosare de dosare pentru 306 autovehicule au fost acceptate pentru programul Rabla și alte 48 dosare pentru 98 autovehicule, din care 27 electrice hibride și 71 pur electrice, au fost acceptate pentru Rabla Plus, transmite Ministerul Mediului.

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional - programul Rabla şi în programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic - programul Rabla Plus, transmite Ministerul Mediului într-un comunicat remis vineri MEDIAFAX.

Citește și: Bogdan Diaconu a LUAT FOC după scandalul de la Eurovision: 'Cer retragerea României din acest concurs'

Astfel, în această etapă, pentru programul Rabla au fost acceptate 79 dosare pentru 306 autovehicule iar pentru programul Rabla Plus au fost acceptate 48 dosare pentru 98 autovehicule, din care 27 electrice hibride și 71 pur electrice.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la

secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus, informează sursa citată.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor și dealerilor auto validaţi în programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției, transmite sursa citată.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru programul Rabla, cât și pentru programul Rabla Plus, se desfășoară până la data de 30 septembrie 2019.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu