Miniștrii ies la atac impotriva lui Iohannis: BLOCHEAZA activitatea Guvernului

Postat la: 07.12.2018 16:55

Radu Ştefan Oprea, ministrul Mediului de Afaceri, Comerţului şi Antreprenoriatului, susține că președintele Klaus Iohannis acționează împotriva literei și spiritului Constituției și încearcă blocarea activității Guvernului.

Citește și: Corina Crețu pregătește anunțul care CUTREMURĂ scena politică: m-am întâlnit cu Victor Ponta

”Președintele Iohannis acționează în mod evident împotriva literei și spriritului Constituției, blocând activitatea unui guvern rezultat din alegeri și votat de Parlament. Aceste aspecte tehnice vor fi lămurite de Curtea Constituțională.

Rămâne însă întrebarea care este gândirea politică a domnului Iohannis sau a celor care îl sfătuiesc. Pare a fi un amestec de gesturi iraționale, jigniri și frustrarea faptului că nu are ”Guvernul lui” în momentul în care România preia Președinția Consiliului Uniunii Europene.

Este de neînțeles discursul dublu al domnului Iohannis – în vizitele externe laudă performanțele economice ale României, iar în discursurile din țară prezintă lucrurile pe dos.
Nu voi răspune cu jigniri sau cu aceleași epitete din zona judiciară.

Guvernul rămâne concentrat pe politicile publice gândite să aducă dezvoltare și creșterea nivelului de trai. Avem capacitatea de a duce la capăt un mandat de succes în fruntea Consiliului, iar acest fapt a fost confirmat de liderii principalelor instituții europene.

Contribuabilii și antreprenorii așteaptă soluții concrete și nu un scandal politic permanent.”, arată Radu Ștefan Oprea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu