Mihai Tudose DEZVALUIE cine a facut Legea offshore: 'Era in programul de guvernare, trebuia promovata'

Postat la: 13.07.2018 09:54

Fostul premier al României, Mihai Tudose, a reacționat la Legea offshore, care reglementează exploatarea de gaze naturale din Marea Neagră.

„Într-o asemenea chestiune, părțile încearcă să obțină cât mai mult. Orice variantă trebuie să fie favorabilă și statului și investitorilor, că nu vine nimeni să lucreze degeaba. Unde este acea linie, asta e foarte important.

În ceea ce privește legea offshore, cred că realizați că nu prim-ministrul a fost cel care a făcut proiectul. A fost un comitet interministerial, coordonat de Secretariatul General al Guvernului. Era coordonat de Mihai Busuioc. Au lucrat mai mulți miniștri, au fost și cei de la Agenția Națională a Resurselor Minerale. Ei, domnii respectivi au venit la premier cu proiectul. Cu toate avizele, l-am trimis la Senat.

E treaba Parlamentului să legifereze, să ia o decizie. Și dacă era OUG, tot cu acordul Parlamentului ar fi fost. Era în programul de guvernare, trebuia promovată”, a declarat Mihai Tudose pentru Evenimentul Zilei.

Citește și: Comisia Europeană face PREVIZIUNILE care vor afecta toți românii - Ce se întâmplă cu inflația și șomajul în viitorul apropiat .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu