Mihaela Radulescu nu va mai fi jurat la "Romanii au talent"

Postat la: 11.08.2018 17:40

Mihaela Rădulescu a decis să nu mai colaboreze cu postul de televiziune PRO TV. Vedeta a anunţat pe Facebook că nu va mai face parte din juriul emisiunii "Românii au talent".
 

"Dragii mei, știți cum e cu momentele alea din viață, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi și oricât de multe și diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând și am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă știți, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon «Românii au talent», strict din motive personale. Mi-am anunțat acum o săptămâna colegii de muncă și partenerii de contract și le mulțumesc nu numai pentru înțelegere, dar și pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere. Acum știți și voi și vă mulțumesc cu tot dragul vouă, publicul meu și al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverență. Și nu mă plec în față voastră doar fizic, ci și cu inima mea toată, care va îmbrățișează și va aplaudă!", a scris vedeta.


Mihaela Rădulescu a început colaborarea cu Pro Tv în urmă cu patru ani, înlocuindu-l pe Mihai Petre, care a plecat la acel moment la Antena 1.

Sursă foto: Facebook/ Mihaela Rădulescu

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu