Mihaela Buzarnescu ramane la New York pentru a se recupera pentru US Open

Postat la: 11.08.2018 16:14

Mihaela Buzărnescu s-a accidentat în această săptămână la Montreal, în meciul din turul 2 cu Elina Svitolina, astfel că va lipsi o perioadă de pe teren. Ea nu va juca săptămâna viitoare la Cincinnati, nici la New Haven, dar va încerca să-şi facă o revenire spectaculoasă la US Open, informează mediafax.

Iniţial, Miki a anunţat că nu va putea juca în ultimul turneu de Grand Slam, ci va încerca să se refacă în timp util pentru turneele din Asia. ”Veşti bune: nu am vreun os rupt. Veşti rele: mi-a cedat un ligament . Din păcate, nu voi putea participa la US Open, dar voi încerca să mă refac pentru sezonul din Asia. Vă mulţumesc tuturor pentru suport!”, a spus Buzărnescu pe contul de Twitter, după accidentarea suferită în partida cu Svitolina.

La două zile distanţă, românca este deja mult mai optimistă şi anunţă că nu revine acasă, ci este dispusă să rişte! ”Rămân în New York pentru a mă recupera şi pentru a încerca să joc la US Open!”, a declarat Mihaela Buzarnescu pentru ProSport.

Turneul de Grand Slam de la US Open va debuta pe 27 august. Românca a amai trecut prin momente dificile în ultimii ani, dar nu a renunţat niciodată la luptă şi a devenit protagonista uneia dintre cele mai spectaculoase ascensiuni din WTA în ultimii ani. În prezent, Miki ocupă locul 20 în ierarhia mondială.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu