Mihaela Buzarnescu continua SA UIMEASCA: Performanța RARA la Nottingham

Postat la: 13.06.2018 19:14

Perechea Mihaela Buzărnescu/Heather Watson (România/Marea Britanie) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA International de la Nottingham.

Buzărnescu şi Watson au învins, miercuri, cu scorul de 1-6, 6-2, 10-4, cuplul Liudmila Kicenok/Alla Kudriavţeva (Ucraina/Rusia), cap de serie numărul 1, scrie news.ro.

Citește și: Abuzuri incredibile! Românii din Cernăuți, hăituți de Serviciul de Securitate al Ucrainei! Solicitare de urgență către Președinție și Guvern

În faza următoare, învingătoarele vor evolua cu perechea Priscilla Hon/Dalila Jakupovici (Australia/Slovacia).

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu total de 1.820 de dolari şi cu câte 60 de puncte WTA.

Citește și: Liiceanu „atacă” o nouă piață! Din ce vrea să câștige acum bani

Tot miercuri, Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu de la Nottingham, după ce a învins-o, cu 6-3, 5-7, 6-3, pe americanca Irina Falconi, locul 152 WTA, venită din calificări.

Buzărnescu, a cincea favorită, a avut ceva emoţii în decisiv, când, după ce a condus cu 5-0, a pierdut trei ghemuri al rând şi a ratat trei mingi de meci, înainte de a pune capăt partidei, cu 6-3, după două ore şi şase minute de joc.

Citește și: Locul unde se scoteau patru dintre cele mai cunoscute publicații din România a fost închis! Ce s-a întâmplat

În faza următoare, ea va evolua cu japoneza Naomi Osaka, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu Denisa Allertova din Cehia, locul 101 WTA.

Calificarea în sefrturi este recompensată la turneul de categorie WTA International de la Nottingham cu 6.175 de dolari şi cu 60 de puncte WTA.

Citește și: Ați da atâția bani pe o pereche de pantaloni? Cât costă blugii pe care Ilie Năstase i-a purtat la evenimentul dedicat Simonei Halep .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu