Microbuz cu pelerini, implicat intr-un accident pe DN 2

Postat la: 13.10.2017 11:55

Un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane, s-a petrecut, vineri dimineaţă, pe DN 2 Bucureşti-Focşani, în apropierea localităţii Urecheşti, în acesta fiind implicat şi un microbuz care transporta un grup de pelerini către Iaşi. 


Reprezentanta Biroului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, Paula Enache, a declarat, pentru AGERPRES, că în accident au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism şi un microbuz cu pasageri, iar din primele cercetări rezultă că şoferul autoturismului, aflat pe banda de lângă acostament, ar fi întors brusc maşina, ieşind în faţa vehiculului care venea din spate. 

În urma coliziunii au fost răniţi uşor doi dintre pasagerii aflaţi în microbuzul care circula pe ruta Râmnicu Sărat-Iaşi şi, se pare, transporta un grup de pelerini, precum şi şoferul autoturismului, toţi trei fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalul din Focşani. 

Traficul rutier, care s-a desfăşurat timp de aproape o oră pe un singur fir, alternativ, a fost reluat în condiţii normale, a mai precizat Paula Enache.

Citeşte şi: Femeie accidentată mortal în timp ce traversa neregulamentar strada, în localitatea Dâmbroca .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu