Mesaj de interes public: Primarul comunei Cerchezu, Stefan Chelaru - Transmit tuturor multa sanatate si sa stea in case. Noi ii ajutam cu tot ceea ce putem“

Postat la: 26.03.2020 11:00Epidemia de Coronavirus ce a adus starea de urgenţă decretată la nivelul României şi măsurile restrictive pot crea confuzie în rândul cetăţenilor. În acest context, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de informaţii corecte şi concrete a constănţenilor, ZIUA de Constanţa a demarat un amplu demers jurnalistic. Rând pe rând, vom prezenta măsurile luate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor din județ, pentru a preveni răspândirea virusului şi a asigura protecţia oamenilor.
 
Primarul comunei Cerchezu, Ştefan Chelaru, ne-a vorbit despre măsurile luate la nivelul comunei pentru prevenirea răspândirii infectării cu Coronavirus.
 
Potrivit edilului, în comuna Cerchezu sunt, la această oră, 12 persoane izolate la domiciliu, care sunt zilnic verificate. „Avem 165 de persoane cu vârsta peste 65 de ani. Dintre aceste, 12 nu au pe nimeni, de aceea le facem noi aprovizionarea cu medicamente şi alimente“, a declarat primarul comunei Cerchezu.
 
„Transmit tuturor multă sănătate şi să stea în case. Noi cu ajutăm cu tot ce se poate“, a mai spus primarul comunei Cerchezu.
 
Nu în ultimul rând, acesta a mai explicat că primăria Cerchezu face toate demersurile necesare pentru a sprijini organele Ministerului Afacerilor Interne în lupta cu COVID-19, în sensul respectării noilor prevederi şi recomandări legale intrate în vigoare în această perioadă.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu