Medicii l-au considerat mort și l-au pus in congelator, dar el era viu! Șocul vieții sale pentru un barbat: la cateva zile chiar a murit

Postat la: 16.10.2020 18:31

Un indian care a fost declarat decedat din greșeală și pus într-un congelator mortuar, a murit la câteva zile după ce a fost salvat. Bărbatul a fost declarat decedat de un medic, luni, la un spital privat din Tamil Nadu, după care a fost pus într-un congelator. A rămas acolo până a doua zi, când angajații unei firme de pompe funebre care au venit să-i ridice trupul pentru înmormântare au văzut că acesta tremura și și-au dat seama că este în viață, potrivit Digi24.ro, care citează BBC News.

A fost dus înapoi la spital, dar vineri chiar a murit. Șeful spitalului de stat din sudul orașului Salem, unde a fost dus a doua oară, a spus pentru BBC că pacientul a fost internat într-o stare gravă și a murit din cauza unor complicații apărute la plămâni.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina își anunță candidatura la președinția CSM - Reacție la scandalul dosarului penal clasat de SIIJ

Luni, după ce a fost declarat mort, familia i-a dus trupul acasă și a angajat o firmă de pompe funebre care a pus la dispoziție un congelator, urmând ca înmormântarea să aibă loc a doua zi.

Angajații firmei au spus că fratele „decedatului” i-a informat că are un certificat de deces de la un medic, însă ei nu l-au văzut.

Citește și: Raed Arafat anunță pericolul de pe stradă: 'Avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu că sunt bolnave'

Șeful poliției din Salem, Senthil Kumar, a declarat că familia nu a putut să prezinte un certificat medical care să ateste „primul deces”. A fost deschis un dosar penal împotriva membrilor familiei, care sunt acuzați deocamdată de neglijență.

Bărbatul locuia împreună cu soția, cele două fiice și fratele său. Anchetatorii nu au precizat dacă este investigat și spitalul privat unde ar fi fost declarat decesul inițial.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu