Marian Oprișan intervine in forța in scandalul trucajului foto cu Klaus Iohannis: S-a lasat cu demisie in PSD

Postat la: 14.01.2019 11:00

Un consilier judeţean din Vrancea, ales pe listele PSD, a demisionat, luni, după ce a redistribuit pe reţelele de socializare o fotografie trucată cu preşedintele Klaus Iohannis, în care acesta apare în uniformă de ofiţer nazist, informează news.ro.

”Ca urmare a acţiunii personale de a redistribui pe reţelele sociale o fotografie trucată cu preşedintele României, consilierul judeţean Constantin Guguianu şi-a prezentat luni, 14 ianuarie 2019, demisia din demnitatea publică, dar şi din calităţile deţinute în cadrul organizaţiei PSD Vrancea”, a transmis conducerea PSD Vrancea.

PREMIERĂ - Meteorologii au emis COD VIOLET de avalanșă

Totodată, organizaţia condusă de Marian Oprişan a menţionat că PSD Vrancea se delimitează de acţiunile lui  Constantin Guguianu şi condamnă ferm acest tip de comportament.

Consilierului judeţean Constantin Guguianu a redistribuit pe Facebook o fotografie trucată care îl înfăţişează pe preşedintele Klaus Iohannis în uniformă de ofiţer nazist.

Potrivit legii, “confecţionarea, vânzarea, RĂSPÂNDIREA, precum şi deţinerea în vederea răspândirii de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi“.

După un val de critici, politicianul a şters de pe contul său postarea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu