Marian Neacsu, fost nr. 2 in PSD, prima declaratie dupa intrarea in partidul lui Ponta: 'Mai puține vorbe și mai multa munca'

Postat la: 11.02.2019 20:39

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacșu, s-a înscris, luni, în ProRomânia. El a precizat pentru MEDIAFAX că va coordona campania formațiunii pentru alegerile europarlamentare din luna mai și că sloganul său este ”mai puține vorbe și mai multă muncă”.

”M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experiența mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puține vorbe și mai multă muncă”, a declarat pentru MEDIAFAX Marian Neacșu.

CITEȘTE ȘI: ‘Uleiul hoţilor’, licoarea care ţine bolile la distanţă. Cum se prepară şi cum se foloseşte

În ultima perioadă s-au mai înscris în ProRomânia, printre alții, fostul premier Mihai Tudose și fostul vicepreședinte al social-democraților Adrian Țuțuianu.

Comitetul Executiv Național al PSD a votat, la începutul lunii noiembrie, pentru excluderea din partid a vicepreședintelui Adrian Țuțuianu, lider al PSD Dâmbovița, și a secretarului general Marian Neacșu, lider al PSD Ialomița.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu