Marcel Ciolacu joaca la nivel european: a propus soluțiile PSD la nivelul Europei

Postat la: 26.03.2020 14:08

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a discutat cu liderii socialiștilor europeni despre criza coronavirusului. Ciolacu a precizat faptul că a prezentat măsurile gândite de PSD și a solicitat un răspuns integrat la nivel european.

Citește și: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

”Am discutat astăzi, alături de europarlamentarul Victor Negrescu, prin videoconferință, cu șefii de stat și de guverne, dar și cu liderii partidelor de stânga din Europa despre măsurile care trebuie întreprinse la nivel european și național pentru a face față crizei generate de coronavirus.

În cadrul ședinței de pregătire a Consiliului European, am prezentat măsurile propuse de PSD și am solicitat un răspuns coordonat pentru a salva cât mai multe vieți și economia europeană.

Primul pas este asigurarea echipamentelor medicale pentru toate statele membre și dezvoltarea unui răspuns comun la nivel european pentru relansarea economică.

Salutăm eforturile familiei noastre politice în a veni cu răspunsuri și cu propuneri concrete. Este nevoie acum în primul rând de responsabilitate și de soluții.”, scrie Marcel Ciolacu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu