Marcel Ciolacu ține in ȘAH PSD cu privire la candidatura la șefia partidului: 'Mandatul meu acum e de a organiza Congresul'

Postat la: 05.12.2019 00:24

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă va candida la vreo funcție de conducere în PSD, că momentan mandatul său este să organizeze Congresul din 29 februarie, pentru a fi unul corect și transparent, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cel mai bogat ministru din cabinetul Orban-Ce avere are Monica Anisie .

„La discuțiile cu colegii mei organizatorice aș vrea să reamintesc că este o conducere interimară. Avem un obiectiv foarte clar de a organiza un Congres, s-a înaintat o dată pe 29 februaire. Vom vedea forma ordinar sau extraordinar, marea majoritate fiind pentru un Congres ordinar. Ne vom face treaba să fie un Congres corect și transparent”, a declarat Marcel Ciolacu, la finalul CEx al PSD.

Liderul interimar al PSD a adăugat, chestionat dacă va candida la Congres, că „mandatul meu în acest moment este de a organiza cel târziu pe 29 februarie un Congres corect și transparent, altfel cum au fost toate Congresele la PSD. După ce voi duce aceste lucruri la îndeplinire, o să iau și hotărâri în ceea ce mă privește”.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

Șefia interimară a PSD a fost preluată de Marcel Ciolacu, după demisia din funcția de președinte al partidului a Vioricăi Dăncilă.

La Comitetul Executiv de miercuri a fost stabilit ca Niculae Bădălău să nu mai facă parte din conducerea centrală a PSD, după afirmațiile la adresa românilor din Diaspora. Acesta deținea interimar funcția de membru în conducerea colectivă interimară - Regiunea Sud. Niculae Bădălău este liderul PSD Giurgiu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu