Marcel Ciolacu, despre denunțul formulat la DNA de parlamentari PSD impotriva lui Nicușor Dan: 'Unii au facut inchisoare pentru fapte mult mai mici'

Postat la: 15.09.2020 20:39

Nouă parlamentari PSD au decis să acţioneze legal împotriva lui Nicuşor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primăria Capitalei. Robert Cazanciuc, Daniel Zamfir, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole au formulat un denunţ împotriva lui Nicuşor Dan, prin casa de avocatură Piperea şi Asociaţii. În denunțul depus la DNA, Nicușor Dan este săvârşirea faptelor de şantaj, luare de mită, trafic de influenţă, fals în declaraţii, spălare de bani, iar cei 9 lideri PSD solicită începerea urmăririi penale şi trimiterea în judecată a acestuia.

Marcel Ciolacu a vorbit pe tema denunțului depus de parlamentarii săi la DNA și a precizat, la România TV, marți seara, că partidele care îl susțin pe Nicușor Dan ar trebui să îl retragă din cursa pentru Primăria București.

”Eu sunt ferm convins că DNA se autosesizase, sunt fapte în formă continuată. Se erijase în salvatorul spațiilor verzi, dar dădea telefoane ca să intervină. Unii au făcut închisoare pentru fapte mult mai mici decât cele făcute de Nicușor Dan. Să nu punem la socoteală cine erau proprietarii, este o discrepanţă între imaginea creată de PNL şi USR.

Dacă vorbim despre o Românie normală, așa cum zicea domnul Iohannis, ar trebui să retragă acest candidat. Eu vorbesc de lucruri morale şi decizii pe care trebuie să fie luate de politicieni, eu nu am logica lui Orban de a câştiga alegeri cu orice preţ”, a declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu