Mandat european de arestare! Judecatorii decid azi soarta unui tanar din Cuza Voda, judetul Constanta

Postat la: 13.09.2019 09:24

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța vor propune azi spre arestare un bărbat de 30 de ani, din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.
 
Cererea procurorilor va fi analizată azi de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. oricare va fi decizia instanţei, aceasta va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Amintim că ieri poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru mai multe fapte comise în Italia. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.
 
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracțiunilor de tăinuire, furt calificat și constituirea unui grup infracțional organizat, fapte comise pe teritoriul Italiei.
 
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu