Malin Bot RABUFNEȘTE: 'Jandarmeria a angajat dezaxați, indivizi care sunt pericol public, oameni pur și simplu bolnavi psihic care fac rau intenționat'

Postat la: 12.08.2018 10:15

Jurnalistul Mălin Bot face apel la toți cei care au fost agresați de jandarmi în timpul protestelor de vineri și sâmbătă să depună plângeri la Parchetul Militar.

 

"Eu adun încet actele medicale necesare plângerii penale împotriva Jandarmeriei pentru acțiunea brutală de vineri seara.

Aceasta este actul de la Oftalmologie unde s-a constatat arsura cu substanta chimica pe cornee. Oamenii acestia sunt niste bestii.

O spun cu toata raspunderea, Jandarmeria a angajat dezaxați, indivizi care sunt pericol public, oameni pur și simplu bolnavi psihic care fac rău intenționat fără vreun motiv.

Bestia cu butelia mi-a indreptat cu intenție jetul direct în ochi. Altul mi-a provocat entorsă intenționat, după ce m-a înjurat ca ultimul borfaș din cea mai infectă cârciumă.

Cum e posibil ca astfel de scursuri umane să poarte uniforma statului?

Cum e posibil să angajeze o instituție astfel de demenți? Este o rușine națională.

Voi depune plângere penală la Parchetul Militar, vă rog din suflet pe toți cei răniți să depuneți plângeri penale la Parchetul Militar.

Adresă: Strada George Georgescu 2, București 040133

Citește și: Ion Cristoiu, ipoteză - ȘOC: Klaus Iohannis a orechestrat violențele de stradă cu ajutorul serviciilor

In primul video sunt chiar imagini filmate de jandarmerie si postate de ei pe Facebook, unde apar si eu. Este evident ca nu aveau justificare pentru jetul de gaz direct in ochi", scrie Mălin Bot pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu