MAE ii anunța pe romanii care tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Suedia ca autoritațile au prelungit perioada de efectuare a controalelor la frontiere

Postat la: 10.11.2019 17:39

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi anunță pe românii care tranzitează sau vor să călătorească în Suedia că autoritățile au prelungit perioada de efectuare a controalelor la frontiere până la data de 12 mai 2020, potrivit Mediafax.

„Se recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei spre și dinspre Suedia, un act valabil de identitate (pașaport sau carte de identitate națională)”, au transmis reprezentanții MAE, într-un comunicat de presă.

Ciolacu a votat cu speranța unei Românii mult mai bune: 'Îmi doresc din tot sufletul să vină cât mai mulți români la vot'. Ce spune despre votul din Diaspora

Potrivit sursei citate, românii pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm +468205674, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Stockholm +46736985463.

MAE mai recomandă consultarea paginilor de Internet http://stockholm.mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță" (www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie, conform comunicatului de presă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu