Madonna a fost umilita de organizatorii Eurovision - Organizatorii i-au interzis accesul la repetiții

Postat la: 17.05.2019 08:00

Madonna nu a fost lăsată să intre în locaţia Eurovision unde trebuia să facă repetiţii pentru recitalul ei de sâmbătă, ca urmare a problemelor legate de semnarea contractului, problemă între timp remediată, informează online ziarul Times of Israel citat joi de EFE.

Accesul divei pop a fost interzis la ordinele supervizorului executiv al evenimentului, Jon Ola Sand, având în vedere că la primele ore ale zilei nu fusese încă formalizată relaţia dintre artistă şi Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (UER), potrivit unei informaţii dezvăluită de postul de ştiri Canal 12.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl NIMICEȘTE pe Ștefan Bănică Junior, după atacul la PSD: 'Timp de zece ani, sub Băsescu, s-a luptat cu Veta'

Problemele legate de finalizarea contractului ar putea avea drept cauză complicaţiile privind drepturile de difuzare a piesei 'Like a prayer', unul dintre cântecele pe care Madonna doreşte să le interpreteze la marea gală.

Este în schimb încheiat acordul financiar între artistă şi multi-milionarul canadiano-israelian Sylvan Adams, care s-a oferit să suporte cheltuielile recitalului, care s-ar ridică - potrivit ziarului - la aproape un milion de dolari.

Până la urmă Jon Ola Sand şi-a dat acordul pentru repetiţii, după ce echipa artistei a ameninţat că va anula recitalul prevăzut pentru 17 mai - punctul forte al competiţiei de sâmbătă seară, la care vor participa reprezentanţi din 26 de ţări.

Între timp, Madonna a semnat acordul pentru a-şi putea susţine recitatul, punând astfel capăt incertitudinii legate de prestaţia sa, potrivit postului public israelie Kan. "Este deja oficial", se arată pe site-ul de internet al postului care produce concursul muzical în colaborare cu Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (UER).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu