Lupescu: 'M-am intalnit cu toate partidele politice. Trebuie sa colaboram pentru binele fotbalului romanesc!'

Postat la: 16.04.2018 22:55

Ne despart mai puțin de două zile de alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal, iar rezultatul pare doar o formalitate. Fostul internațional Ionuț Lupesccu s-a distanțat deja în câștigător detașat. După o întâlnire cu primarul general al capitalei, Gabriela Firea, exponentul generației de aur a anunțat motivul pentru care s-a întâlnit în campanie cu reprezentanții mediului politic.

Citeşte şi: Accident GRAV în faţa Guvernului: Fratele lui Ludovic Orban şi soţia lui au ajuns, DE URGENŢĂ, la spital

”De-a lungul turneului național ne-am întâlnit cu zeci de primari și președinți de consilii județene, indiferent de culoarea lor politică. Toți trebuie să fie tratați ca parteneri ai noștri, pentru că ei sunt cei care investesc în infrastructură și cei care sprijină fotbalul, la nivel local. De asemenea, m-am intalnit de-a lungul acestei perioade si cu ministri care pot contribui la relansarea fotbalului, precum si cu presedintii PSD, PNL si UDMR. Le mulțumesc tuturor pentru deschiderea de care au dat dovadă și sunt convins că vom colabora foarte bine în viitor, pentru binele sportului romanesc”, a explicat Lupescu pe pagina oficială de Facebook.

Citeşte şi: Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu lansează ŞOCUL serii: Vizită inopinată la Parchet - 'am şi PROBE'

Fostul director tehnic al UEFA s-a întâlnit luni, 16 aprilie, cu primarul general al capitalei, Gabriela Firea. ”Bucureștiul este cel mai mare oraș al României, este orașul meu natal și mi-am dorit să încheiem aici întâlnirile cu autoritățile locale. Am avut o discuție foarte bună și constructivă. I-am prezentat doamnei primar general planul meu pentru dezvoltarea fotbalului românesc și am asigurat-o de întreg sprijinul Federației pentru proiectele domniei sale în acest domeniu, inclusiv în ceea ce privește organizarea Euro 2020. M-am bucurat să aflu că sportul este o prioritate pentru administrația capitalei și că se întâmplă deja multe lucruri bune în dezvoltarea acestuia.”

La alegerile de miercuri de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu