Ludovic Orban: Social-democrații au pus Romania in conflict gratuit cu liderii europeni

Postat la: 16.03.2019 13:56

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă la Summitul PPE al liderilor locali și regionali, că PSD a dat cu o mână și a luat cu două, precizând că social-democrații au pus România în conflict gratuit cu liderii europeni, scrie Mediafax.

„Am să încep prin a vă prezenta o diferență între PNL și PSD. Să știți că Manfred Weber, candidatul PPE la funcția de președinte al CE, chiar dacă nu are casca pe ureche, să știți că are un difuzor în interiorul urechii și chiar ascultă ce vorbesc reprezentanți PNL, spre deosebire de Timmermans care nu a catadicsit să asculte o vorbă din ce a spus Liviu Dragnea la Congresul socialiștilor. Nu există minuni, nu există soluții miracol, nu există forțe din spate sau umbră care să ne ajute. Fraților, există doar bunul nostru simț, doar educația noastră, doar omenia noastră, doar compasiunea noastră pentru cei aflați în suferință, doar dragostea față de semenii noștri, există munca primarilor PNL, există proiectele noastre. Pentru România nu există decât o singură soluție, iar numele ei este PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

Citește și: Un parlamentar din Partidul Conservator britanic a demisionat ca urmare a divergenţelor cu colegii săi în legătură cu Brexit-ul

Liderul liberal a adăugat că PSD a făcut promisiuni că va mări salariile și pensiile, însă măsurile economice luate au dus la creșterea facturilor la energie, gaze și a prețurilor în general.

„Următorii doi ani nu avem altă soluție de a câștiga decât să ne ducem în întâmpinarea oamenilor, să ne ducem pe fiecare uliță, scară de bloc, și să le spunem ticăloșiile tovarășilor din PSD, care au promis pensii mărite, salarii, dar nu au făcut decât să ne pună într-un conflict gratuit cu liderii europeni. Nu au făcut altceva decât să crească facturile la energie, gaze, prețurile la medicamente, alimente. PSD cu o mână a dat și cu două mâini a luat”, a conchis Orban.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu