Ludovic Orban se implica serios in campanie: Incepe sa ia țara la picior

Postat la: 16.09.2020 00:24

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, efectuează miercuri o vizită în judeţul Argeş.

Programul este următorul:

* vizită la şantierul de construcţii al Sălii Polivalente, investiţie finanţată de CNI (13,00 - str. Basarabiei, varianta Craiovei - Prundu, Piteşti; presa are acces la eveniment)

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

* participare, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la semnarea contractului tronsonului 4 Drum Expres Piteşti - Craiova; declaraţii de presă la finalul evenimentului (14,00 - Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeş)

* participare la evenimentul de prezentare a programelor de investiţii şi dezvoltare ale candidaţilor PNL la Primăria municipiului Piteşti şi la Consiliul Judeţean Argeş (16,15 - Grădina de vară a Centrului Cultural Judeţean, str. Victoriei nr. 17, Piteşti; presa are acces la eveniment)

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar

* participare la evenimentul de prezentare a programelor de investiţii şi dezvoltare ale candidaţilor PNL la alegerile locale din Curtea de Argeş şi zona limitrofă (18,00 - Parcul Sân Nicoară, Curtea de Argeş; presa are acces la eveniment).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu