Ludovic Orban intra la RUPERE, dupa scandalul generat de Șerban Nicolae in Parlament

Postat la: 07.12.2017 15:14

Președintele PNL, Ludovic Orban, lansează un apel către PSD prin care solicită excluderea din partid a lui Șerban Nicolae, pentru incidentele de ieri, din Parlament. Orban a precizat că niciun parlamentar PNL nu va mai participa la nicio dezbatere sau emisiune televizată la care este invitat și Șerban Nicolae.

Citește și: Dialog HALUCINANT în Parlament - Șerban Nicolae: Am o poză cu dumneavoastră când faceți sex anal. Chichirău: Sunteți un penal!

”Știți foarte bine că am solicitat conducerii PSD excluderea lui Șerban Nicolae din partid. Nu poate fi acceptat acest mod grobian, nu numai în Parlamentul României, dar nici în societatea românească nu se poate să existe astfel de atitutidini mârlănești, mitocănești și astfel de exprimări profund jignitoare. În cazul în care PSD nu se desparte de Șerban Nicolae, înseamnă că își asumă public cele spuse de el, înseamnă că acest partid se desparte de tot ce ceea ce înseamnă bun simț, educație, cei șapte ani de acasă.

În ceea ce ne privește pe noi, niciun reprezentant al PNL nu va mai participa la nicio dezbatere publică și la nicio emisiune la care va participa acest individ. De asemenea, la Senat, grupul PNL va solicita sancționarea lui în conformitate cu regulamentul Camerei și cu dispozițiile regulamentare”, a declarat Ludovic Orban.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu