Ludovic Orban este HOTARAT! De ce Rareș Bogdan nu o sa fie premier: 'Partidul Național Liberal a luat decizia'

Postat la: 13.07.2019 11:23

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit într-un interviu pentru BUGETUL.RO despre relația pe care o are cu Rareș Bogdan. Întrebat dacă europarlamentarul Rareș Bogdan o să fie susținut pentru o eventuală funcție de premier al României, Ludovic Orban a fost tranșant în răspunsul său.

Citește și: Dan Barna dă TESTUL pentru prezidențiale în USR: 'Zic că am șanse bune să obțin sprijinul colegilor mei'. Ce spune despre discuțiile cu PLUS

Întrebare: Rareș Bogdan a zis că o să-i demaște pe cei care v-au băgat limba în ureche. („Ne pregătim de campanie şi nu am de gând să mă cert nici cu preşedintele Iohannis, nici cu Orban. În schimb, o să îi iau de urechi pe cei care îşi bagă limba în urechea unora sau a altora”, a afirmat Rareș Bogdan recent.)

Ludovic Orban: Nu cunosc această afirmație, n-am văzut-o.

Întrebare: Ar mai putea fi Rareș Bogdan viitorul premier al României, în cazul în care Klaus Iohannis ar câștiga al doilea mandat?

Ludovic Orban: Partidul Național Liberal a luat decizia în Consiliul Național și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru al partidului, în persoana președintelui partidului, adică subsemnatul.”

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu