Ludovic Orban anunța date din sondajele interne: ce se intampla cu PSD și PNL

Postat la: 12.08.2017 21:54

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că PSD este pe un trend descendent, iar liberalii pe unul ascendent, după ce românii şi-au dat seama că "PSD cu o mână dă şi cu cealaltă mână ia".

Citește și: SUA sunt gata de RĂZBOI: Donald Trump anunță că e pregătită ARMATA pentru Coreea de Nord

Citește și: Klaus Iohannis a PLECAT din Capitală. Unde va petrece preşedintele minivacanţa de Sfânta Maria (SURSE)


"Începe să se vadă deja cu ochiul liber că PSD a câştigat alegerile prin minciună. Dacă te uiţi în programul de guvernare al Guvernului Tudose constaţi că nu are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat pesediştii în campanie şi cu care au câştigat voturile oamenilor. Astăzi PSD-ul dă din colţ în colţ, (...) inventează tot felul de şmecherii fiscale, ba ia o măsură, ba nu ia o măsură, a creat în general o bulversare în societate. (...) Cred că din ce în ce mai mulţi români se conving că PSD le-a dat ţeapă, i-a minţit şi că PSD cu o mână dă şi cu cealaltă mână ia", a spus Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută vineri în municipiul Mediaş. 

Liderul PNL le-a transmis colegilor săi din Mediaş să fie activi şi să creadă că partidul este "pe un trend ascendent". 

"Astăzi PSD a intrat pe trend descendent, iar PNL este pe trend ascendent. (...) Important este ca în toate organizaţiile, în toate localităţile, noi, liberalii, să fim foarte activi, (...) să comunicăm cu cetăţenii", a adăugat Ludovic Orban. 

Preşedintele liberalilor participă, vineri, la festivalul medieval din municipiul Mediaş, unde se aniversează 750 de ani de la atestarea documentară a localităţii.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu