LOVITURA pentru Gabriel Oprea! Basescu, anunț BOMBA: "Propun desființarea Academiei de Științe ale Securitații'

Postat la: 17.09.2017 20:54

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat duminică, la B1 Tv, că mâine va depune un proiect de lege, la Parlament, pentru desființarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale a lui Gabriel Oprea.

Ana Maria Prodan, dusă de URGENȚĂ la spital. Ce a pățit vedeta Tv

Rareș Bogdan trage semnalul de ALARMĂ: România va EXPLODA! Informația asta mă CUTREMURĂ

„Ei ar vrea să fie niște oameni care să se ajute unii pe alții în procese, se scot inclusiv din dosare penale, se propulsează unii pe alții în funcții, însă eu am proiectul de desființare a acestei academii pe care o voi depune luni, la Parlament, pentru că au avut și tupeul să se facă academicieni cu rentă viageră. Vă dați seama cât tupeu la oamenii ăștia.

Da, mâine, depun la Parlament acest proiect de lege, pentru că chiar s-a vrut a fi un soi de sectă. Ea a fost în faza inițială o școală de studii, dar apoi, prin OUG, Ponta a făcut-o Academie a Științelor Securității Naționale, care este un grup de interese.”, a spus Băsescu, la B1 tv, care a subliniat că academia nu a produs nimic.

Academia de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale a fost fondată în 2012 la iniţiativă fostului vicepremier şi ministru de Interne Gabriel Oprea

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu