Lovitura fara precedent pentru golful australian: Turneul Australian Open, anulat pentru prima oara in 75 de ani

Postat la: 16.10.2020 19:00

Cele mai importante trei turnee de golf găzduite de Australia, inclusiv Australian Open, au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, o ''lovitură fără precedent'' dată acestui sport în ţara de la Antipozi, scrie AFP.

Conform sursei, pentru prima dată după 1945, Open-ul masculin nu va fi organizat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

''Este o lovitură fără precedent pentru golful australian şi pentru fanii săi'', a declarat şeful circuitului PGA Tour, Gavin Kirkman, anunţând că decizia a fost luată după ''câteva luni de consultări intense''.

"Planificăm să repornim turneele în vara anului 2021", a adăugat Gavin Kirkman.

Australia şi-a închis graniţele internaţionale pentru a împiedica răspândirea pandemiei de Covid-19. Chiar şi unele persoane care călătoresc în interiorul ţării, între diferite state şi regiuni, pot face obiectul unor carantine obligatorii de două săptămâni.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu .

Oficialii PGA Tour au luat în considerare înăsprirea măsurilor sanitare dar menţinerea turneelor, ulterior renunţând însă la organizarea acestora.

Open-ul Australiei şi PGA Tour ar fi trebuit să se dispute în noiembrie şi decembrie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu